Eşme TOKİ İlkokulu


Vizyon: EŞME TOKİ İLKOKULU OLARAK VİZYONUMUZ Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran analiz ve sentezler yapabilen, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.

Misyon: EŞME TOKİ İLKOKULU OLARAK MİSYONUMUZ .*Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, *Sorumluluklarını bilen, mücadeleci, üretken, toplumsal ilişkilerinde başarılı, bilgili, becerili, öz güven sahibi, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, *Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip, *Bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızla ulaşabilen, *Fiziksel ve ruhsal sağlığı dengeli olan, pratik problem çözme yetisine sahip, çalışkan, *Yüce Önder Atatürk ün Büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.

Başarılar: *2021 Eşme 23 Nisan Resim Yarışması Merve Akboğum 3. lük *2021 Eşme İstiklal Marşı Okuma Yarışması Ayla Nisa Öztürk 1.lik. *2022 Eşme 23 Nisan Resim Yarışması Zeynep TEMİZ 1. lik.

Saatler: 08:20-13:10
Isınma: Kaloifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05531339202

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://esmetokiilkokulu.meb.k12.tr

Adres - İSTASYON MAH. TOKİ Evleri 3. Sok No 53 Eşme / Usak

Öğretmen :11
Öğrenci :196
Derslik :7
Spor Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :4525
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri -

Adres - İSTASYON MAH. TOKİ Evleri 3. Sok No 53 Eşme / Usak

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3.5/64